Sulizsák

I-II. o osztály1. hely 1.a2. hely 2.c3. hely 2.b III.-IV. osztály1.hely 3.b2. hely 4.b3. hely 3.c Iskolánk 1390 kg ruhát gyűjtött. 69.500.- Ft-ot kaptunk.

Gyűjtés a Zöld Menedéknek

Kérjük, hogy aki tudja támogassa a Zöld Menedékben élő kutyákat és cicákat száraz táppal, konzervekkel, plédekkel, törölközőkkel és tisztítószerekkel. A felajánlásokat október 5-ig, hétfő délelőttig várjuk az iskolába.

Papírgyűjtés

2020. október 8-9-én iskolánk PAPÍRGYŰJTÉST szervez. Rendhagyó módon most csak délután, csütörtökön és pénteken 13-18 óráig hozhatják be a papírt. Kartonokat nem tudunk elfogadni, csupán, ha ebben hozzák az összekészített egyéb papírokat. Megértésüket és minden segítséget köszönünk!

A járványügyi helyzet miatti változások

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok! A járványügyi helyzetre való tekintettel iskolánkban elmarad: 3. és 5. évfolyamon a kötelező úszásoktatás (előreláthatólag az első félévben), helyette testnevelés órák szerepelnek az órarendben. Minden rendezvényünk későbbi időpontra tolódik, így pl. Árpád-napok, pályaorientációs napok, farsang, Kulturális … Teljes cikk elolvasása –>